U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inhoud


Nieuws

7 oktober 2018

Beschuit met muisjes, het nestje is geboren. 3 dames en 1 heer. Moeder  Dirkje en de pups maken het prima. 

Alle pupjes zijn al gereserveerd!

8 september 2018

Dirkje is gedekt door Lars en op de echo hebben we 4 pupjes gezien. Rond 8 oktober wordt het nestje van Dirkje en Lars verwacht.

 

5 november 2017

Met Dirkje "Sundhilfare Snug as a Bug in a Rug", dochter van Sundhilfare Nay No Never No Nonsence (Trui) en Kongo Tecono (Thies), naar de Dogshow Bleiswijk geweest. Het was een succesvol weekend waarbij ze op de eerste dag in de jeugklasse een 1 Uitmuntend kreeg en het CAC en BOB
Op de tweede dag behaalde Dirkje in de jeugdklasse haar 3e 1 Uitmuntend waarmee ze nu Nederlandse Jeugdkampioen is. Samen een happydance gedaan 

 

Vandaag met Dirkje (Sundhilfare Snug as a Bug in a Rug) op de Hanzeshow in Zwolle geweest en 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en het Reserve CAC gehaald met een heel mooi verslag. Trots op het dametje 

 

 

2 April 2015

 

 

 

 

04 April 2015 naar de CACIB Show in Goes geweest met Dit Koelewijn. Keurmeester Mw. Z. Vaczi-Balogh (H). Ingeschreven 4 reuen en 5 teven.
Onze Thies (Kongo Tecono) behaalde in de Jeugdklasse zijn 3e 1 Uitmuntend en is hiermee Ned. Jeugdkampioen .....

Lees verder

Mijn knappe vent Thies (Kongo Tecono) en Bep bedankt voor het voorbrengen. Jullie zijn kanjers!! 1U Jeugdklas, CAC en BOB

Lees verder

 5 november 2017

Met Dirkje "Sundhilfare Snug as a Bug in a Rug", dochter van Sundhilfare Nay No Never No Nonsence (Trui) en Kongo Tecono (Thies), naar de Dogshow Bleiswijk geweest. Het was een succesvol weekend waarbij ze op de eerste dag in de jeugklasse een 1 Uitmuntend kreeg en het CAC en BOB
Op de tweede dag behaalde Dirkje in de jeugdklasse haar 3e 1 Uitmuntend waarmee ze nu Nederlandse Jeugdkampioen is. Samen een happydance gedaan

 

 

 

Vandaag met Dirkje (Sundhilfare Snug as a Bug in a Rug) op de Hanzeshow in Zwolle geweest en 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en het Reserve CAC gehaald met een heel mooi verslag. Trots op het dametje 

 

04 April 2015 naar de CACIB Show in Goes geweest met Dit Koelewijn. Keurmeester Mw. Z. Vaczi-Balogh (H). Ingeschreven 4 reuen en 5 teven.
Onze Thies (Kongo Tecono) behaalde in de Jeugdklasse zijn 3e 1 Uitmuntend en is hiermee Ned. Jeugdkampioen, daarna won hij ook het CAC en werd BOB. In de erering werden we wel geselecteerd maar niet geplaatst. Al met al een succesvolle dag geweest. Inmiddels heeft hij nu 4 x CAC’s en 2 x Res. CAC’s. Voldoende voor het Nederlands Kampioenschap alleen moet hij hiervoor eerst 27 maanden oud zijn en dan nog minimaal 1 Reserve CAC halen om die titel te verzilveren. Dus…..wordt vervolgd.


Mijn knappe vent Thies (Kongo Tecono) en Bep bedankt voor het voorbrengen. Jullie zijn kanjers!! 1U Jeugdklas, CAC en BOB


02-11-2014: International Show Bleiswijk, judge Mr. D. Ericsson. Kongo Tecono, co-owned by Dit Koelwijn got a 1 Excellent in Juniorclass and he also got Reserve CAC. If that was not enough our Thies also got the whole CAC because the best dog already was Dutch Champion. Thies got a beautiful report that was ending with "will have a bright future". It made me smile. All this at the age of 10 month. So proud of the little fellow!

 

Op 12 oktober 2014 met al mijn honden naar Kampioenschapsclubmatch van Schotse Terrier Club geweest. Ze hebben het alle vier uitstekend gedaan.
Kongo Tecono (Thies) jeugdklas, 2 Uitmuntend 
Sundhilfare Just my Cup of Tea (Teuntje) Open klas, 4 Uitmuntend van de 8 teven
Sundhilfare Many Moves to Make (Thijsje) Kampioensklas, 1 Uitmuntend Sundhilfare No Nay ever No Nonsence (Trui) Fokkerklas, 1 Uitmuntend en uiteindelijk ook nog het Reserve CAC. Hiermee is Trui definitief Nederlands Kampioen!!

05 Oktober 2014 naar de show in Zwolle geweest en Thies (Kongo Tecono) kreeg een 2U in de Jeugdklasse en het Reserve CAC. Het was zijn eerste keer. Hij vond het heel gezellig en Dit Koelewijn en ik zijn heel trots op ons ventje van bijna 10 maanden.

4 Augustus 2014: Daar is dan een nieuwe foto van onze reu Kongo Tecono (Thies)
7 1/2 maand op foto.
Multi Kamp. Flippix I’M Man Of Action  X  Grace Kelly Tecono
Eigenaar Petra Bertijn en mede-eigenaar Dit Koelewijn-Westerveld

Op 6 april 2014 met Trui "Sundhilfare No Nay ever No Nonsense" naar de show in Utrecht geweest. De keurmeester was Hr. Jungblut en er waren 5 schotten. Trui behaalde het CAC/CACIB en werd BOB. Hiep hiep hoera!! Nog een puntje te gaan en dan is ze Nederlands Kampioen.

Zaterdag 2 november naar de show in Bleiswijk geweest met Trui (Sundhilfare No Nay ever No Nonsence). De keurmeester was Mr. R. Irving. Er waren 14 schotten ingeschreven waarvan 4 reuen en 10 teven. Trui behaalde vandaag het Reserve CAC/CACIB. Goed gedaan hoor meisje.

Zondag 6 oktober naar de show in Zwolle geweest met Trui (Sundhilfare No Nay ever No Nonsense). De keurmeester was Mrs. C. Muldoon. Er waren 12 schotten ingeschreven waarvan 3 reuen en 9 teven. Trui behaalde vandaag het Reserve CAC/CACIB. Apetrots op de kleine meid!!

Twee vliegen in een klap, tweemaal een kampioen!! 21 Oktober 2012 naar de show in Utrecht geweest. Er waren 16 schotten ingeschreven onder keurmeester Mrs. B. Banbury. Trui (Sundhilfare No Nay ever No Nonsence) behaalde haar derde 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en is hiermee Nederlands Jeugdkampioen. Thijsje (Sundhilfare Many Moves to Make) werd Beste Teef en is hiermee definitief Nederlands Kampioen. Dit alles onder het toeziend oog van moeder Teuntje. Ook dank aan Paul de Bakker voor het helpen voorbrengen, mede namens Trui en Thijsje. Op de foto links Thijsje en rechts Trui.

Op zaterdag 8 september 2012 met de drie dames naar de show in Alkmaar geweest. Er waren 16 schotten ingeschreven en de keurmeester was Elly Weijenborg-Weggemans. Trui (Sundhilfare No Nay ever No Nonsence) behaalde haar tweede 1U in de Jeugdklasse en tevens het Reserve CAC. Helemaal geweldig. Thijsje (Sundhilfare Many Moves to Make) behaalde in de Open klasse een 2U. Het gras was veel interessanter dan de show vond ze ;-))

28 Mei 2012 naar de show in Arnhem geweest met Trui (Sundhilfare No Nay ever No Nonsence). Er waren 11 schotten ingeschreven en zij stond met 5 teefjes in de jeugdklasse. Voor Trui was dit haar tweede show en ze behaalde haar eerste Jeugd CAC en het Reserve CAC. Met haar 11 maanden een geweldig resultaat.

Thijsje (Sundhilfare Many Moves to Make) behaalde in de Open Klasse een 1 Uitmuntend, werd Beste Teef en uiteindelijk ook Best of Breed. In de erering waren we zo klaar maar dat maakt niet uit want de dag kon niet meer stuk. Nu is het wachten tot ze 27 maanden oud is om dan nog 1x een Reserve CAC te halen om haar Nederlands Kampioenschap te verzilveren.

Op 22  april 2012 naar de show in Goes geweest met de zusjes Thijsje en Trui. De keurmeester was de heer Krasilnikoff. Trui (Sundhilfare No Nay ever No nonsence) was voor de eerste keer officieel mee met haar 9 ½ maand en behaalde in de Jeugdklasse (6 teven ingeschreven) een 3 Uitmuntend. Ze deed het geweldig.

Op zaterdag 4 februari ben ik met Thijsje naar de show in Eindhoven geweest. Er waren in totaal 17 schotten ingeschreven en Thijsje behaalde een 1 Uitmuntend in de Open Klas. Goed gedaan van mijn Thijsje Meisje.

Op 6  november 2011 naar de show in Bleiswijk geweest. Er waren in totaal 11 Schotse Terriers. Keurmeester was mevr L. Lleton. 
“Sundhilfare Many Moves to Make” (Thijsje) stond in de tussenklas en behaalde daar 1U en werd Beste Teef.

Op zondag 2 oktober 2011 naar de show in Zwolle geweest met Thijsje (Sundhilfare Many Moves to Make). Zij behaalde in de tussenklasse een 1 Uitmuntend en kreeg tevens het Reserve CAC/CACIB. Thijsje heeft nog even getrakteerd op een lekker kluifje omdat Oma Froukje die ook mee was op 2 oktober jarig is en 10 jaar is geworden. Ook Trui (Sundhilfare No Nay ever No Nonsence) was met haar 13 weken oud van de partij om de kunst af te kijken van haar grote zus.

Op 13 juni 2011 op de show in Arnhem werd “Thijsje meisje” (Sundhilfare Many Moves to Make) Beste teef onder keurmeester Mw. E. Weijenborg met een geweldig keurverslag dat eindigde met: “Gaat gemakkelijk aan de losse lijn met prima temperament”. Hiermee heeft zij met haar 15 maanden al 2 ¼ CAC op zak.

Geweldig nieuws!! Op 29 mei 2011 op de Internationale show in Oss heeft Thijsje  ''Sundhilfare Many Moves To Make'',  dochter van ''Black Beaujolais De Champernoune'' & ''Sundhilfare Just My Cup Of Tea'', op de leeftijd van bijna 15 maanden, haar derde 1Uitmuntend in de Jeugdklas behaald en is hiermee

''Nederlands Jeugdkampioen''

Apentrots ben ik op de kleine meid.
De Keurmeester: Dhr. E. Deutscher uit Oostenrijk.

Op 14 mei 2011 naar de  show in Goes geweest met Thijsje (Sundhilfare Many Moves to Make). Zij heeft het weer goed gedaan en behaalde haar tweede 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse.


Op zondag 20 maart 2011 behaalde Thijsje (Sundhilfare Many Moves to Make) op de show Leiden in de Jeugdklasse een 1 Uitmuntend en daarmee haar eerste Jeugd CAC en tevens kreeg zij het Reserve Kampioenschap en dat met haar 12 maanden. Ze liep lekker vlot door de ring en ook de keurmeester viel het op hoeveel plezier ze er in had. Oma Froukje en moeder Teuntje waren gezellig mee om haar aan te moedigen.

(Foto G. Tomeij)

Show Eindhoven 4 januari 2011. Thijsje is voor de eerste keer op een internationale show geweest. Ze deed het heel erg goed en ze vond het heel gezellig. Ze werd tweede in de Jeugdklasse met een Uitmuntend en een heel mooi verslag.

Tijdens de Kampioenschapsclubmatch van de Schotsche Terrier Club op 14 november 2010 werd Sundhilfare Many Moves to Make (voor intimi Thijsje meisje) met haar 8 maanden Beste Pup van de Clubmatch. Beppie heel erg bedankt dat je dit mogelijk hebt gemaakt. Voor Thijsje was  dit haar showdebuut en ik hoop dat zij in de voetstappen van haar oma Froukje zal treden.

Het afgelopen jaar heeft Frou Frou Froukje v.d.Knibbelfarm niet alleen haar Veteranentitel behaald maar ook is zij nog op 9 jarige leeftijd definitief Nederlands Kampioen geworden. Geweldig.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?